Hey, ik ben Ansie.

Positiviteit, liefde voor mijn mannen (klein en groot), M&M’s en veel lachen, zijn voor mij onmisbaar. Het zijn facetten in mijn leven die voor een stukje verduidelijken wie ik ben. Maar er is uiteraard veel meer dat me gemaakt heeft tot wie ik ben en ervoor gezorgd heeft dat ik doe wat ik doe.

Na mijn Bachelor opleiding Marketing heb ik 10 jaar voor het grootste mode-agentuur van Europa gewerkt. Eerst in een B2B verkoopfunctie, later als business developer.

Daarna heb ik 5 jaar bij Retail Concepts  gewerkt als aankoper en ontwikkelde ik mee het huislabel. Het was een ontzettend inspirerende werkplek waar ik, met een welbepaalde visie, instond voor de aankoop van een samenhangend aanbod. In overleg met de marketingafdeling werd de communicatie bepaald  om de producten te positioneren.

Tijdens de zomer van 2018 verloren we op vakantie plotseling onze oudste zoon, Vic. In al het verdriet, geregel en onze nieuwe realiteit heb ik me nooit zorgen hoeven te maken om het regelen van mijn professioneel leven. Ik ben op alle mogelijke manieren ondersteund door mijn werkgever. En dan bedoel ik écht op alle mogelijke manieren… ze gaven me tijd… véél tijd, bloemen, lieve berichten op speciale dagen, adopteerden voor Vic een giraf in Planckendael, boden me een nieuwe job aan,… Toen heb ik gemerkt hoe extreem waardevol een duidelijke HR-visie is.

Toen ik terug aan het werk ging volgde ik mijn hart. Vanuit mijn voorliefde voor lokale ondernemers en duurzaamheid startte ik met Helder. branding & communication. Door zelfstandigen bij te staan in hun communicatie kan ik mijn expertise, ervaring en visie aanwenden om hun verhaal naar buiten te brengen en zo de juiste klanten aan te trekken.

Door wat me overkomen is en wat ik zie in de samenwerking met zelfstandigen ben ik in aanraking gekomen met employer branding. Met de theorie en de praktijk… Dit is waar veel bedrijven hét verschil kunnen maken, waar duidelijke communicatie van groot belang is. Zowel voor het bedrijf als voor de potentiële werknemers.