Hey, ik ben Ansie.

Positiviteit, liefde voor mijn mannen (klein en groot), M&M’s en veel lachen, zijn voor mij onmisbaar. Het zijn facetten in mijn leven die voor een stukje verduidelijken wie ik ben. Maar er is uiteraard veel meer dat me maakt tot wie ik ben.

Na mijn Bachelor opleiding Marketing heb ik een B2B verkoopfunctie uitgeoefend, als business developer gewerkt en later als aankoper. In elke job was nauw overleg met de marketingafdeling cruciaal en wat me enorm boeide.

Tijdens de zomer van 2018 verloren we op vakantie plotseling onze oudste zoon, Vic. In al het verdriet, geregel en onze nieuwe realiteit heb ik me nooit zorgen hoeven te maken om het regelen van mijn professioneel leven. Ik ben op alle mogelijke manieren ondersteund door mijn werkgever. En dan bedoel ik écht op alle mogelijke manieren… ze gaven me tijd… véél tijd, bloemen, lieve berichten op speciale dagen, adopteerden voor Vic een giraf in Planckendael, boden me een nieuwe job aan,… Toen heb ik gemerkt hoe extreem waardevol een duidelijke HR-visie is. Dat maakt hét verschil!

Toen ik terug aan het werk ging volgde ik mijn hart en startte Helder. branding & communication. Door ondernemers bij te staan in hun communicatie kan ik mijn expertise, ervaring en visie aanwenden om hun verhaal naar buiten te brengen.

Je, als ondernemer, omringen met het juiste team, passend bij je bedrijf en doelen, daar maak je hét verschil! Gelukkige & gemotiveerde werknemers zijn de meest productieve werknemers en ambassadeurs voor je bedrijf. En daarvoor heb je een sterk werkgeversmerk nodig.

Daarvoor heb ik verschillende trajecten uitgewerkt om het voor elke onderneming toegankelijk te maken. Dat is mijn manier om de wereld een beetje mooier te maken.